Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap S4Y Club Service4You törzsvendégprogram „S4Y Club – az Ön szolgálatában”

Service4You törzsvendégprogram „S4Y Club – az Ön szolgálatában”

„Jutalmazzuk a hűségét”

Ha Ön bármely szállodánkban legalább egy éjszakát eltöltött bármely Service4You által üzemeltetett szállodában automatikusan jogosulttá válik a törzsvendégprogramunk előnyeit igénybe venni.


Gyűjthet pontokat, amelyeket bármely házunkban elkölthet vagy akár „spórolhat” az azonnali kedvezményre jogosító csomagjaink valamelyikére.

Törzsvendégprogramunk a pontok adta kedvezményeken felül, a következő szolgáltatásokat biztosítja a szállodák foglaltságának függvényében

  • korai érkezés vagy távozás
  • magasabb kategóriájú szoba kedvezményes igénybevétele
  • kártyaszinttől függő szobai bekészítés

Hogyan gyarapíthatja pontjaitTörzsvendégprogramunk tagjai szállodáinkban minden saját szolgáltatásra elköltött 10 Ft után 1 pont jóváírásra jogosultak.

Ezen pontok a következő üdülés alkalmával minimum 1 Ft-ot érnek, amelyek a számla végösszegének maximum 30%-ig használhatók fel.

A kedvezmény igénybevételére a törzsvendég kedvezményre jogosult személynek a jelenléte szükséges.

A Törzsvendég pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomagok megszerzésére is!

A bronz csomag 5% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele a törzsvendég programra való regisztráció.

Az ezüst csomag 10% kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 80.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 60.000 pont elérése és beváltása szükséges.

Az arany csomag 20%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 120.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 100.000 pont beváltása szükséges.

A platina csomag 30%-os kedvezményt biztosít az előre megrendelt és a szállodában igénybe vett saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 160.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi (400 nap) 140.000 pont elérése és beváltása szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

A pontok gyűjtésének és beváltásának feltétele a szálloda online felületén történő közvetlen foglalás, bármely közvetítőn (utazási iroda, online közvetítő) keresztül érkező foglalás után nem áll módunkban törzsvendég kedvezményt vagy pontfelírást jóváírni

A törzsvendég pontok a Service4You által üzemeltetett szállodákban gyűjthetőek és használhatók fel, az aktuális szállodák listáját a service4you.hu/hu/hotels oldalon találhatják meg

Amitől talán többet ér, mint gondolná

  • Törzsvendég programunkat a saját email címével és jelszavával elérhető webáruháza segítségével veheti igénybe, foglalásait és pontjainak menedzselését is könnyedén intézheti ezen felületen
  • Hamarosan mobiltelefonra elérhető applikáción keresztül is foglalhat a törzsvendég program keretein belül
  • Webáruházában a kedvezményeken kívül egyéb csak Önnek ajánlott csomagokat és szállodai szolgáltatásokat találhat
  • Folyamatosan bővülő partnerink szolgáltatásait is kedvezményesen veheti igénybe a webáruházon keresztül történő megrendeléseknél, bizonyos esetekben növelheti törzsvendég pontjainak számát
  • Figyelje akcióinkat, hiszen időszakonként pontjainak értéke megsokszorozódhatnak vagy akár egy-egy foglalás vagy szolgáltatás igénybevétele esetén extra pontokhoz juthat

Regisztráció

Közösségi oldalak

Szállodánk az Optimum Hotels tagja. Az Optimum Hotels szállodák országszerte minden korosztálynak és igénynek kínálnak megfelelő ajánlatot, válogasson kedvére!

Mókaland Játszóházak | Optimum HMC

Az Optimum Hotels a Service4You tagja. Látogassa meg a Service4You Hotels honlapját is!