Szobafoglalás / ajánlatkérés
Nostra Hotel Siófok
Érkezés:
Elutazás:
Vendégek:
2 felnőtt
Felnőtt:
Gyermekek:
Promóciós kód:
Bezár

Értékelések

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

3.6

28 értékelés alapján

25%(7 db értékelés)
32%(9 db értékelés)
25%(7 db értékelés)
14%(4 db értékelés)
4%(1 db értékelés)
Nagyon bőséges a reggeli.
Andi Romantikus utazás 2020-07-07 15:09:19
Személyzet kifogástalan.
Reggeli megfelelő.
Szobából hiányzik melegben ventilátor vagy klíma.
Televízió korszerűsítés, csatornakiosztás.
Összességében minden jó volt.
Antal Attila Romantikus utazás 2020-07-05 15:00:21
Jó ár-értékarány , kedves személyzet.
Katalin Barátokkal utazás 2020-06-28 19:02:08
Mi azt kaptuk, sőt, talán többet is, mint vártunk. Ez a szálloda egy régebbi hotel, amit szépen, fokozatosan újítanak fel, kissé szocreál, vagy inkább divatosan mondva: retro :) Aki 4 és 5 csillagos szállásokhoz van szokva, valószínűleg nem ezt keresi. Én kimondottan azoknak ajánlom aki kitűnő ár-érték arányú helyen szeretnének a Balatonnál pihenni. A strand kb. 3 percre van, a reggeli választékos és finom volt. A szoba egyszerű, de minden igényünket kielégítő, az ágy kényelmes, a személyzet nagyon kedves. Mi jól éreztük magunkat.
Zsuzsi Családi utazás 2019-09-02 09:23:14
A Tv nézhetetlen helyen van! Kérem áthelyezni!
Bajszi Családi utazás 2019-08-27 15:57:25
Tavaly a nászutunk egyik állomása volt a Nostra hotel, ahol boldogan töltöttük el az időnket. Ezért foglaltuk le az idei első házassági évfordulónkra is ebben a hotelben a szobát. A tavalyihoz képest a reggelinél hiányoltuk a bundás kenyeret, ami már a szobákban is érezhető volt reggel, valamint a változatos reggeli kínálatot, mivel minden reggel ugyan az volt a választék. A 2018. évben volt társasjáték rossz idő esetére a recepción, ami idén már nem volt opció. Azonban a tisztaság, a kedvesség, a vendégszeretet és az otthonos érzés megmaradt, ami miatt jövőre is szeretnénk a Nostra hotelben és környékén ünnepelni.
Bókkon Mária Romantikus utazás 2019-08-26 20:19:19
Korrekt áron tiszta rendezett körülmények, finom, bőséges ellátás, kedves, segítőkész személyzet. Jól megközelíthető, parkolható helyen.
Mónika Családi utazás 2019-08-22 05:02:20
Kedvesek voltak a személyzet tagjai. Köszönet.
Ágnes Családi utazás 2019-07-24 14:47:03
Pozitívumok: Kedves személyzet, egész jó helyen van, ár-érték arányban jó, reggeli elfogadható.
Negatívumok: Tele volt hangyával a szoba és a hűtő, így a hűtőben sem lehetett tárolni semmit plusz minden táskánkba belemásztak. Egy szúnyoghálót is el tudnék képzelni az ablakra. Parkolás sem a legjobb.
S Családi utazás 2019-07-09 17:26:37
A személyzet nagyon segítőkész volt és kedves, a hely tiszta volt, a reggeli finom. Egyetlen hiány talán hogy az ablakon nincs szúnyogháló.
viki Családi utazás 2019-06-24 19:45:39
Árérték és minőség megfelelő !
Sára Barátokkal utazás 2019-06-18 12:44:22
A szálloda tiszta, a személyzet felkészült, segítőkész, rugalmas és végtelenül udvarias volt. A hely családias és melegséget áraszt. A szobához nagy erkély tartozott, ami a fürdőzés után igazán hasznos, hogy kiteregessük a vizes holmikat. A recepción játékokat is találhatunk, hogy még tartalmasabban tölthessük el az időnket (társasok, tollas stb.). A hotelhez nagy udvar is tartozik, ahol a szabadidő egy részét el lehet tölteni. A part nagyon közel van, fürdőzésre alkalmas. Ami egy kicsit hiányzott, hogy csak reggelizni lehet itt, ebédelni nem, de a környék tele van étkezésre alkalmas hellyel, ezért ez sem volt egetrengető probléma. Köszönjük, hogy ott lehettünk. Mi a nászutunk egy részét töltöttük itt és nagyon örülünk, hogy a Nostra hotelt választottuk. Máskor is visszatérünk.
B. Mary Romantikus utazás 2018-09-04 18:12:49
Jó helyen van a szálloda, a tisztasággal vannak gondok, egyébként nem lenne vele baj.
*** Családi utazás 2018-08-29 07:49:18
A szállás foglalás és a felmerült kérdésre adott válasz gyors informatív volt. Az étterem tiszta az étel finom. Kedves fogadtatás, barátságos személyzet, lehangoló szoba. Tiszta, hófehér ágynemű, kopott, elhanyagolt szőnyeg,régen festett tapéta, kosz a teraszon. Pókhálók, pókok szétkent szúnyogok a függönyön. A kertben egy árva homokozó és egy széteső félben lévő pinpongasztal. Nagyon jó hely lehetne csak egy kis törődés kellene!!!
Gólya Éva Családi utazás 2018-08-26 15:09:27
A foglalásnál, rugalmas, precíz, a személyzet kedves...
Azt kaptuk, amire számítottunk. A takarításnál azonban a pókokról és pókhálóról megfeledkeztek.
mb Barátokkal utazás 2018-08-14 11:52:57
Közel van a part és A Sétány is elérhető közelségben van. Kedves és segítőkész a személyzet.
Schäfer Krisztián Barátokkal utazás 2018-08-11 22:39:29
Az ár érték arány megfelelt az elvárásnak , az ágy viszont nagyon kényelmetlen volt . Személyzet aranyos ,segítőkész , udvarias . Jövőre is ide megyünk megfelelő ár , közel a strand !
Tido Családi utazás 2018-07-17 12:41:31
A szálláshely egyáltalán nem felelt meg az elvárásainknak. A recepcióra érve egy fiatal férfival találkoztunk, aki egyáltalán nem volt készséges, kérdéseinkre csak nehezen, szűkszavúan és egyáltalán nem segítőkész módon válaszolt. Az emeletre vezető lépcső padlószőnyeggel van bevonva, amely mocskos, feltehetőleg hónapok óta nem takarították. Itt-ott a szőnyegbe ivódott, hányásszerű foltok tarkították. A folyosón villany kapcsolót nem találtunk, a lámpát csak késő este (11 körül) kapcsolták fel, amikor már a telefon zseblámpájának fényénél lehetett csak megtalálni a kulcslyukat. A szoba falai kopottak, a vakolat helyenként hiányzott, az ágynemű koszos volt. A padlószőnyeget valószínűleg itt sem tisztították hetek óta. A szállást fél 3 körül foglaltuk el, amikor a fürdőszobába belépve erőteljes, büdös csatornaszagot éreztünk. Ezt jeleztük is a recepción, ahol azt mondták, hogy nincs lehetőség másik szobát elfoglalni, viszont hamarosan felküldenek valakit, aki megszagolja és esetlegesen intézkedik. Két idősebb, viszont nagyon kedves takarítónő kopogtatott rövidesen az ajtón. Ők elmondták, hogy az épület nagyon régóta felújításra szorul, a legtöbb előírásnak már most sem felel meg. Szerintük a szobacsere felesleges lépés lett volna, mivel az összes szobában hasonló bűz terjeng. A csatornarendszert egy évtizede nem újították fel, az épület elmondásuk szerint bombázás előtt áll. Elvileg a következő szezonban ki sem fog nyitni, lebontásra váró épület. Véleményünk szerint, ezzel csak jól járhat Siófok.
Ár-érték arányban egyáltalán nem megfelelő. Tudtuk, hogy régebbi típusú épületről van szó, viszont ez nem magyarázza a személyzet hozzáállását és a higiéniailag vitatható tisztaságú szobákat sem. A szálloda egy kísértetházhoz hasonlított, rajtunk kívül a reggelinél láttunk lézengeni néhány embert. Az erkély fala az időjárás viszontagságaitól megkopott, sáros, zöld mohás volt. Az erkélyen álló műanyag székek töröttek voltak, koszosak és kopottak.
A reggeli a korábbi tapasztalatokhoz képest meglepetést okozott. Viszonylag nagy volt a választék, volt kávé, tea és gyümölcslé is (ahol ugyan néhány választható íz nem működött). A rántotta vizenyős volt, a lekvár a legolcsóbb fajta, de hát mit is vártunk volna? Az evőeszközök állapota vitatható volt, valószínűleg a szálloda felépítése óta nem került sor a cseréjére. Erről tanúskodott az is, hogy különböző méretű, fazonú, színű evőeszközök vártak minket az asztaloknál.
A kicsekkolás zökkenőmentesen ment, viszont hiányoltuk a személyzet érdeklődését, hogy mennyire voltunk elégedettek a szolgáltatásokkal.
A szabadstrand viszonylag közel volt (kb. 5 perc séta), viszont össze sem hasonlítható az Aranypart strandjaival, ahol ingyenes mosdó, vízibicikli-kölcsönző, több fagyizó, vattacukros, étterem és büfé várta a strandolókat. Itt egyetlen öltözőfülke volt rengeteg emberre.
D. Fanni Barátokkal utazás 2018-07-17 11:45:20
A személyzet kedves és segítőkész. Az árnak megfelelő szolgáltatás.
Docsev Edina Családi utazás 2018-07-15 13:11:12
Tisztelt Vendéglátó!
Elsőként említeném meg a SZEMÉLYZET kedvességét és
segítőkészségét. A szoba az átlagos igényeket kielégítette. Étkezés adott esetben a reggeli mennyiségileg,minőségileg jónak mondható. A kiszolgáláson még lehet mit javítani,hogy minden a megfelelő időben a megfelelő helyen legyen. A MINI tányér és MINI csészék viszont akadályozzák a kulturált étkezést. Üdv.:Czinege József
Czinege József Barátokkal utazás 2018-07-10 22:55:59
Azt kaptuk, amire számítottunk, ár-szolgáltatás arányában. A személyzet nagyon kedves volt, és segítőkész.
Ildiko Családi utazás 2018-07-09 09:11:51
A hotel minden korosztály számára megfelelő, a Balaton part és a szabad strand könnyen elérhető. Bőséges büfé reggeli van. Már visszatérő vendégként érkeztünk a hotelba, ahol most is jól éreztük magunkat.
Családi nyaralás 2018 Családi utazás 2018-07-03 12:46:45
Nem az a baj, hogy régi és nem költenek legalább a szinten tartásra, hanem az, hogy koszos! A padlószőnyeg foltos, az ágynemű szőrös, a fürdőszoba hajszállal és szőrrel volt tele. Az erkélyen a plafon tiszta pókháló, a székek retkesek, nem volt asztal az erkélyen és néhány helyen csak egy szék, holott két személyesek a szobák. Mint említettem nem baj, ha régi, de legalább lenne tiszta és máris elfogadható lenne és szívesen mennénk vissza máskor is, de így biztos nem fogunk.
Csilla Romantikus utazás 2018-07-03 11:18:15
Árának megfelelő szállást, szolgáltatást kaptunk. A kiszolgálás jó volt. Sajnos az egyik ágymatrac le volt szakadva.
Eni Családi utazás 2018-07-03 11:13:23
Az ár/érték arányt nézve teljesen rendben van, kedves személyzet, közelben van szabadstrand és fizetős strand is. 15-20 perces séta a sétány és a kikötő.
STI Családi utazás 2018-06-26 22:23:30
A 15-ös szobát kaptuk (földszinti szélső szoba).
Átlagos állapotú szoba lenne, viszont az alábbi komoly problémák voltak:
- Durva dohszag az egész szobában (ami valószínűleg a második problémának a hozadéka)
- A fürdőszobában több helyen penészes volt a csempe, (pl. radiátor mögött fekete, zuhanytálca környékén a csempe és a fuga is) látszik, hogy letisztították a csempét, csak éppen nem rendesen.
- A zuhanyfüggöny egy merő penész volt, a tetejétől az aljáig, még a függönyt tartó karikák is fekete penészesek voltak.
- A szobában a sötétítő függöny kb. 30 cm-rel rövidebb, mint az ablak, így este, ha bármit csináltunk volna a szobában, akkor aki éppen arra sétál, mindent láthatott volna....
Tipp:
- Legalább a földszinti szobákba tehetnének megfelelő hosszúságú sötétítő függönyt...
- A fürdőszobának essen neki a takarító személyzet egy flakon hipóval és alaposak súrolják át a falakat.
- A zuhanyfüggönyt vegyék le és mossák ki, ha nem segít, akkor ruházzanak be egy új zuhanyfüggönyre (kb. 2000 Ft-os befektetés)
- Egy porszívózás is beleférne (az ágy alatt is!)
Fentiektől eltekintve látszik, hogy sok mindent már megcsináltak a szállodában, próbálkoznak, javítgatnak.
A személyzet fiatalokból áll, akik kedvesek voltak.
A reggelivel sem volt probléma.
(Hazafelé jövet bekukkantottam egy másik szobába, ahol hosszabb volt a függöny és dohszag sem áradt a szobából, nem tudom minket az 1 éves kisbabánkkal miért tiszteltek meg a penészes szobával)
Nem tartom valószínűnek, hogy újra megyünk.
Csalódott Családi utazás 2018-06-26 12:27:46
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató Rendben