Kedves Vendégeink,
Annak érdekében, hogy itt tartózkodásuk alkalmával minél nagyobb biztonságot garantáljunk Önöknek, az alábbi intézkedéseket hoztuk. Harmóniában a Hotel&More cégcsoport többi szállodájával kiemelten fontos a magasszintű higiéniai állapot folyamatos biztosítása, így kérjük, hogy Önök is legyenek partnereink ebben!
Köszönjük együttműködésüket!
A Hotel & More munkatársai
Jelen szabályzatunk a 2020. november 6-i állapotot tükrözi. Intézkedéseinket a jogszabályi előírások szerint folyamatosan felülvizsgáljuk, frissítjük.
Általános intézkedések
- Munkatársaink testhőmérséklete folyamatos ellenőrzés alatt áll.
 - A szálloda halljában az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot biztosítjuk.
 - A recepciós pultnál ingyenesen igényelhető maszk
 - Ki- és bejelentkezéskor 2 fő állhat a pultnál.
 - A hallban rendszeres, két óránkénti fertőtlenítést végzünk, különös tekintettel a bőrrel érintkező felületekre figyelve.
 - Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén.
 - A liftet egyszerre csak az egy szobában tartózkodó vendégek vehetik igénybe, maszk viselése ajánlott.
 - A liftkezelő gombokat és paneleket rendszeresen fertőtlenítjük, mindemellett javasoljuk a lépcsők használatát.
 - Érkezéskor – kérésre - a bejelentőlapok bemondással kerülnek kitöltésre, illetve javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. Ebben az esetben a bejelentőlapot csak aláírásra adjuk át a vendégnek.
 - Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést érkezéskor, amihez a bankkártya terminált rendszeresen fertőtlenítjük.
 - Fizetéskor kérésre e-számlát állítunk ki.
 - Minden vendég fogadása előtt a szoba takarításával egyidőben megtörténik a szobai felületek fertőtlenítése.
 - Szem előtt tartjuk, hogy vendégeinket lehetőség szerint minél távolabb szállásoljuk el egymástól.
 - A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek.
 - A szobákban kézfertőtlenítőt készítünk be
 - Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük.
 
Éttermi és konyhai intézkedések
- Éttermünkben és az egyéb vendéglátó egységekben kötelező a maszk viselése a dolgozóknak és a vendégeknek is
 - Az étterem és az egyéb vendéglátó egységek bejáratánál biztosítunk vendégeink számára egyszer használatos maszkot
 - Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást.
 - Egy asztalnál legfeljebb négy fő és gyermekük foglalhatnak helyet. Az asztalok között minimum 1,5 méter távolságot biztosítunk.
 - Az asztaloknál minimális eszközt készítünk fel előre, az étkezéshez szükségeseket az asztal elfoglalása után viszi ki a kolléga
 - Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be.
 - A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük, tálaláskor számukra is kötelező a maszk és kesztyűhasználat.
 
Wellness intézkedések
- A kezelések igénybevétele előtt a vendég aláírásával igazolja, hogy tünetmentes. A pultban használt eszközöket fertőtlenítjük.
 - A kezelőkben a vendéglétszámot minimalizáljuk
 - Kollégáink megfelelő védőfelszerelést viselnek és lehetőség szerint ne utcai ruhában, hanem fürdőköpenyben érkezzenek a kezelésekre.
 - Minden kezelés után a kabinok fertőtlenítésre kerülnek, a textileket cseréljük.
 - Medencéinkben maximalizáljuk a vendéglétszámot, minden vendégre 4m2 vízfelület jusson.
 - Minden vendég után a napozóágyak fertőtlenítésre kerülnek.
 - Gyermek játszónkban animátori felügyelettel egyszerre egy család vagy 2 gyermek tartózkodhat.
 - Felügyelet nélkül látogatható játszószobánkban egyszerre szintén egy család vagy 2 gyermek 1-1 szülővel tartózkodhat.
 
Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti intézkedéseket a változó hatósági előírások és ajánlások függvényében módosíthatjuk. Kérjük kövesse figyelemmel a változásokat.
Megértését és együttműködését köszönjük!











