Foglalás
Bezár

Everness Fesztivál 2024

2024. június 25. - 2024. július 1. Siófok

Az Everness Fesztivál a Balaton mellett évről évre, 7 napon át több mint 300 programot kínál, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvény családbarát, gyermekek 14 éves kor alatt ingyenes látogathatják. A helyszíneket tematikus falvak adják, amik teljes értékű feltöltődést és kulturális táplálékot kínálnak.

Az Everness Fesztiválokon 2013 óta évről évre olyan koncerteket, előadásokat, workshopokat, zenés-mozgásos foglalkozásokat vonultatunk fel, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly kialakításához, egy egészségesebb élet fenntartásához, egy életen át. Több mint 300 programot kínálunk hét napon át, reggeltől estig életmód, önismeret, tudatosság, környezetvédelem témákban. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország első és legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye vagyunk, ahol elismert hazai és nemzetközi szakemberek kísérnek, segítenek az utadon. Lehetsz fiatal vagy idős, vegán vagy húsevő, vallásos vagy ateista, elfogadó, biztonságos tér vár rád. Jöhetsz hozzánk gyermeke(i)ddel, barátokkal, rokonokkal, négylábú kedvenccel, az események sokszínű kavalkádjában biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő elfoglaltságot.

Itt a helyed 2024-ben is!

A 2024-es évben az Everness Fesztivál életében először kerül sor arra, hogy a programok tematikusan, strukturáltan egy téma köré épülnek majd fel, ami nem más, mint a Sárkány éve lesz.

A sárkányt, mint szimbólumot a legtöbb hagyomány és kultúrkör ismeri, használja és tiszteli. Mind a mondavilágban, a mitológiában, mind pedig a különböző spirituális tanokban, iskolákban felbukkan és nagyon különleges jelentésekkel ruházták fel alakját. Számunkra a saját erőnkbe való beleállást, a rejtett kincseink, képességeink felhozását, megélést, kiteljesedését és a különböző részeinkkel való kapcsolódást, harmonikus együttműködésre való törekvést jelenti. Felfedezzük magunkban a hőst, aki végül megtalálja valódi önmagát és a negatív, korlátozó mintákat, hiedelmeket transzformálja, átalakítja, integrálja. Előadásainkban és workshopjainkban is megjelenik majd a sárkány, mint a siker, a szerencse, erő, bátorság, félelemmentesség, önbizalom, belső tűz jelképe.

Legyél Te is a része a következő Everness Fesztiválnak, alkossunk újra egy gyönyörű, sorsfordító együttlétet!

Szállásra is szükséged van? Kattints és ismerd meg ajánlatainkat!:

Megnézem az ajánlatokat

Forrás: https://everness.hu/fesztival

További információ az enapon.hu-n: Everness Fesztivál 2024

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!
Töltse le a Hotel & More alkalmazást mobil eszközére!